Schoonmaken van Trespa platen

Ook voor het reinigen van Trespa gevelpanelen kunt u bij ons schoonmaakbedrijf  terecht. Met behulp van het softwash systeem of met een speciaal trespa reinigingsproduct maken we uw Trespa weer glanzend schoon. We maken hierbij gebruik van een hoogwerker, ladder of van telescoopstelen zodat ook de moeilijk te bereiken plekken meegenomen kunnen worden bij de schoonmaakwerkzaamheden.

Wat is Trespa?

Vanwege de duurzaamheid en veelzijdigheid is Trespa fijn materiaal voor buiten. Vooral voor woningen en bedrijfsgebouwen wordt dit materiaal vaak gebruikt als onderhoudsvrije gevelbekleding. Deze platen vergen vrijwel geen tot weinig onderhoud. Toch is het goed om de Trespa platen zo nu en dat te laten schoonmaken en reinigen. Wij helpen u hier dan ook graag bij. Dankzij de harde afwerklaag zijn de Trespa platen ondoordringbaar voor vuil en gemakkelijk te reinigen. Door ze regelmatig te laten schoonmaken houdt u ze netjes en schoon. De gevel van uw woning, bedrijfdgebouw of appartement krijgt namelijk wel te maken met verschillende weersomstandigheden, waardoor ze af en toe een schoonmaakbeurt nodig hebben. Denk hierbij aan wind, regen of winterse buien. Deze weersverschijnselen zullen een spoor achterlaten op uw Trespa platen, die wij vakkundig en professioneel kunnen reinigen.
 
Trespa schoonmaken op een moeilijk bereikbare plek

Wilt u uw Trespa platen laten schoonmaken, maar bevinden ze zich op een moeilijk bereikbare plek? Geen probleem! Wij werken voortdurend met hoogwerkers, telescoopstelen en het softwash systeem zodat ook de hogere plekken gereinigd kunnen worden. Uiteraard letten wij hier goed op de actuele regelgeving en zijn onze werknemers ten alle tijden goed beschermd.