Kleur herstel kunstof delen


Stoort u zich ook wel eens aan vervuilde of verweerde kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, etc?
Wij werken met een uniek middel en na behandeling ziet u bijna weer de originele kleur en is uw ondergrond beschermd met een coatinglaag, waardoor iedere mogelijke vorm van vervuiling de komende jaren eenvoudig met een doekje verwijderd kan worden. In de praktijk zal blijken dat nagenoeg geen enkele vorm van vervuiling daadwerkelijk zal hechten op deze ondergrond. Het ultra dunne laagje biedt bovendien resistentie tegen de meest voorkomende vervuilingen zoals olie, vetten, en alle atmosferische verontreinigingen.
kunststof  schoonmaken


Kunststof schoonmaken is maar periodiek nodig vergeleken met schilderwerk. Echter is het schoonmaken van kunststof delen 1 tot 2 keer per jaar nodig om te kunnen blijven genieten van uw kunststof delen. Daarnaast beschermt u uw kunststof delen beter tegen weersinvloeden en krijgen de kunstof delen direct een periodieke controle.

Waarom kunststof delen schoonmaken?

Ondanks de onderhoudsarme eigenschappen is het met regelmaat nodig om kunstof delen en kunststof deuren te reinigen. Kozijnen of deuren schoonmaken kunt eenvoudig zelf doen en of laten doen door een professional. Wij adviseren om minimaal 1 keer per jaar de kunststof kozijnen schoon te laten maken zodat hardnekkig vuil of vogelpoep geen kans om zich in te vreten in het kunststof en blijvende sporen achter te laten.
Tijdens deze schoonmaakbeurt voorkomt u dat vuil zoals stof, zand en aanslag van het gehele jaar in uw kunststof kozijnen trekt. Wanneer vuil in het kunststof trekt is dit namelijk lastiger te reinigen bij een periodiek onderhoud