Hogedruk reinigen

Oogt uw terras het hele jaar door herfstig, met mos, onkruid, groene aanslag en algen? Wij zorgen ervoor dat uw terras en straatwerk er weer uitnodigend uit ziet. Dat doen we door het terras of de bestrating professioneel te reinigen. Zodat u heerlijk, ongestoord van het mooie weer en de tuin kunt genieten.


Een schoon terras is een mooi visitekaartje

Wij gebruiken voor terrasreiniging hogedruk. De druk stemmen we vanzelfsprekend af op de ondergrond en de mate van vervuiling. Met hoge druk spuiten we water op uw terras of bestrating waardoor het vuil dat zich het jaar door verzamelde op en tussen tegels of vlonders snel verdwijnt. Door het reinigen van uw bestrating ziet uw bestrating er weer als nieuw uit. Een mooi visitekaartje voor uw gasten of klanten! Een schone bestrating is bovendien veiliger, want vuil maakt tegels of een houten tuinvloer niet alleen minder mooi, maar ook vaak glad.
  Verschillende zaken schoonmaken met hogedrukreiniger

Om te zorgen dat uw familie, vrienden, personeel, (potentiële) klanten en andere zakenrelaties een schoon bedrijfspand of woning binnen treden, is het van belang dat alles er spik en span uitziet. Hierbij hebben we het niet alleen over de binnenkant van het pand, maar ook over de buitenkant. Denk hierbij aan de gevels, parkeerplaatsen, parkeergarage, de stoep, de entree en de volledige bestrating die direct aan uw woning of bedrijfspand ligt. Een eerste indruk kunt u slechts één keer maken, en een goed verzorgd en uitziend pand behoort hierbij. Laat uw woning of bedrijfspand dan ook regelmatig onder handen nemen met een hogedrukreiniger.U geeft aan wat u graag middels de hogedrukreiniger schoon wilt hebben, en wij gaan direct voor u aan de slag. Mos, onkruid en andere vuiligheden behoren hiermee tot het verleden en u kunt weer met een gerust hart uw familie, vrienden, klanten uitnodigen op uw locatie.